Az adás megtekintése:
Sze. 20:00-22:00 (élő)
Cs. 03:30-05:30 (ism.)
Cs. 13:30-15:30 (ism.)
Szo. 18:00-20:00 (ism.)
V. 08:00-10:00 (ism.)

 
   
 
  14 évesek
lettünk!
 
<< Vissza a főoldalra

Rólunk

 

Tea Glóriával

 

Gyermekkorától a közönségért él

Hagymácska 1982Gyermekkorától színésznek készült. Érettségije után a Déryné Színház szerződtette, ahol azonnal főszerepben mutatkozhatott be a nagyérdeműnek, majd számos teátrumban játszott. Közben megszerezte a színművészeti diplomát és elvégezte az Egri Tanárképző Főiskolát. Játszott több magyar filmben, tévéjátékban, brazil filmben és olaszországi musical előadásban is. A mai napig vallja, hogy egyik legnagyobb sikere a Hagymácska című tévéjáték címszerepe volt, amiért megkapta a Magyar Televízió egyéni Nívódíját. 1992 óta televíziózik. Előbb a Zenit Tv társtulajdonosaként, főszerkesztőjeként, műsorvezetőjeként találkozhattak vele a nézők. 2007-tól a hatoscsatornán, a Tea Glóriával című heti magazinműsor háziasszonya.

A Tea Glóriával szakmai stábja

 

Mi a titok az 500. adáson túl?

Geszty GlóriaA Tea Glóriával című műsor minden héten valami újat kínál. Színházat, koncertet, fesztivált, kulturális, évszaknak megfelelő programokat. Elutazhatunk tájakra, emellett falatozhatunk az adott település adta jellegzetességekből is. Voltak már többek között a műsorban csoki ihlette ruhaköltemények, ma élő ősi mesterségek, ásvány-ékszer és órabörze, földtudományos programok, megmagyarázatlan jelenségek, jövő és űrkutatás, de voltunk már réce-lesen a hartai Duna-parton is, megismerhettünk szép magyar településeket, érdekes tájakat, s még egy sólyom is járt a stúdióban.

VendégekA műsor vendégei voltak már többek között polgármesterek, szállodák tulajdonosai, színház igazgatók, országszerte éttermek vezetői, zeneszerzők, énekesek, színművészek, szakemberek és még Wening Esthyprobo az Indonéz Köztársaság nagykövete is.

A műsor állandó záró blokkjában, Éliás Tibor természetgyógyásszal hétről-hétre az egészség megőrzése a téma. Gyógymódok, gyógykészítmények természetes és házi praktikák a kiegyensúlyozottabb, erőteljesebb és boldogabb élet elérése érdekében.Éliás Tibor

A Tea Glóriával 10. éve minden szerda este 8-órától jelentkezik. Túl az 500. adáson több, mint 2000 vendég megfordult már a stúdióban. A titok, az a számokban nem mérhető szeretet, amely a műsort fémjelzi. Mindezt köszönhetjük a hatoscsatoma mindig megújuló műsorvezetőjének Geszty Glóriának!

Még legalább 10-szer ennvi évet kívánunk a műsornak! GZs.

Képek az adásból

ÜNNEPI KIADAS 2017/1 AUGUSZTUS 9.

   
 
  AJÁNLÁS
 
  Látogass el a Facebook oldaunkra is!
  A hatoscsatorna televízió látható